Informació de l’Empresa

Central Industrial del fred CIF s.l.

EN 1982 INICIEM LA NOSTRA ACTIVITAT

En 1982 iniciem la nostra activitat en el sector del fred principalment en el servei postvenda, en breu espai de temps ens introduïm en el sector de la instal·lació, des de 1984-1994 passem d’instal·lacions relativament petites a la instal·lació de grans hipermercats, d’una unitat condensadora hermètica a centrals frigorífiques de caragol, passant per tota mena d’instal·lacions intermèdies.

PROGRESSIÓ DE L’EMPRESA

La progressió natural de l’Empresa, unit a l’aportació del nostre personal tècnic ens ha permès ampliar el nostre camp amb instal·lacions denominades Mèdic-científiques, ja sigui en hospitals, laboratoris, docents o de recerca.

1999 – OBERTURA NOVA ÀREA D’ACTIVITAT

En 1999 prenem la decisió d’obrir una nova àrea d’activitat: les Instal·lacions elèctriques, inicialment perquè les nostres instal·lacions frigorífiques complissin la legislació vigent a la vegada que ens permetia el muntatge dels nostres quadres elèctrics.

A petició dels nostres Clients vam començar a realitzar instal·lacions d’electricitat en supermercats, botigues d’alimentació, restaurants, etc.​​

ACTUALITAT

En l’actualitat ens hem especialitzat en el sector industrial i comercial, sigui en instal·lacions noves o en manteniments elèctrics des de naus industrials, supermercats, fàbriques o estacions de servei.

La nostra empresa compta amb personal especialitzat en cada matèria per a poder donar el servei adequat a les necessitats dels nostres clients. Realitzem des de manteniments preventius, correctius o reglamentaris.

Autoritzada per a la realització d’instal•lacions, amb el seu número corresponent de RASIC, tot el nostre personal està habilitat per a les tasques a realitzar i tots sense excepció estan donats d’alta en la seguretat social, complint totes les normatives de seguretat laboral.